Score-board.nl is een aantal jaren gelden gestart met het maken van electronische scoreborden voor de tafeltennisgemeenschap. Zo met de tijd zijn nieuwe technieken en applicaties beschikbaar gekomen. Het was dus tijd voor een nieuw product!

Digitale telbord met TTapp en NTTB/DWF appIMG 0702a

TTapp is de applicatie binnen tafeltennis nederland. Met ruim 9000 gebruikers wordt deze applicatie gebruikt voor het plannen van teamwedstrijden, invullen van uitslagen, rijschema's maar ook het tellen van wedstrijden.

Door de duidelijke telbord interface die TTapp in haar applicatie heeft is tellen super eenvoudig. Het enige probleem was nog dat er een extra tablet nodig was om de scores te tonen aan de spelers, de tablets diefstal gevoelig zijn en niet zo duidelijk leesbaar zijn voor de spelers (lichtinval)

Hier hebben TTapp en score-board.nl de handen ineen geslagen en is het TTapp scorebord ontwikkeld.

Onze klanten hebben ook gevraagd of het digitale telbord te gebruiken is met de app van de NTTB , het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Het bord is ook volledig compatible met deze app. Score-board.nl zal beide apps ondersteunen en blijven ondersteunen.

Het bord is betaalbaar, compact, heeft geen 230 volt nodig en kan overal worden gebruikt (mits indoor), door de meegeleverde 5 Volt powerbank.
Door het heldere RGB led scherm is de stand op 30 meter nog duidelijk te lezen.

Het telbord werkt op een krachtige meegeleverde powerbank en is via uw WIFI netwerk** of hotspot verbonden met internet. De functionaliteit van het bord wordt volledig via TTapp of de NTTB app bediend via de interface van de apps.

Het telbord geeft de namen van de spelers weer, de stand (games en sets) en ook natuurlijk de service en time-outs. De telbord functie in de app wordt gebruikt door de teller/scheidsrechter en het bord staat naar de spelers gericht. Ook kunnen meerdere borden bij 1 wedstrijd worden gebruikt.

Extra wordt ook nog tussen de partijen, of op een apart bord, de teamstand getoond en is het mogelijk een banner met advertentie uiting te laten voorbij scrollen.

Logo's en afbeeldingen kunnen in de speciale beheerders sectie van TTapp worden geupload en ingesteld. Zo kunnen bijvoorbeeld uitspelende teams gelijk zien bij welke tafel zij moeten spelen door een verwelkoming door het bord. Bij de NTTB app is deze functie niet vanuit de app aan te sturen.

Veelzijdige ondersteuning

Door gebruik te maken van de laatste update technieken van firmware zijn functionaliteiten van het bord snel uitbreidbaar. Dit wordt automatisch gedaan zodra het bord herkent dat er een nieuwe versie op de server beschikbaar is. Zo bent u altijd verzekerd van de laatste versie en functionaliteiten. Ook zit er in het bord standaard een webbrowser interface om het bord te kunnen bedienen , zelfs zonder TTapp of DWF, met iedere tablet of telefoon. Deze eigen interface maakt het ook mogelijk het bord te bedienen in zalen zonder wifi.

Recent nieuwe functies:

- Lokaal logo's bewaren op het telbord
- Telbord interface van score-board.nl voor gebruik zonder Wifi
- Toernooi programma ingebouwd in het bord, voor het organiseren van tafeltennis toernooitjes (nog in Beta)
- Tonen van banners met remote aansturing via de score-board website voor bedrijven
- Koppeling met NTTB DWF app

Updates van de firmware zijn voor de eigenaren van het bord gratis.

Kortom een compleet en betaalbaar telbord voor uw tafeltennisvereniging of team.


Het scorebord kost 145,20 euro incl BTW (120 euro excl BTW) exclusief verzendkosten.IMG 4988

Het digitale scorebord bestaat uit

  • Electronisch scorebord met een resolutie van 64x32 RGB Led (35 cm x 19 cm x 7 cm)
  • USB aansluitkabel
  • Powerbank met 2 x USB  uitgang (2.1 A en 1.0 A), mini usb oplaadpoort en restant vermogen indicator.
  • Draagtas met schouderband en opbergvak voor powerbank
  • Gebruik van bord met TTapp en DWF.
  • 1 jaar garantie op het telbord
  • Updates en upgrades firmware inclusief .

Wilt u meer weten over de mogelijkheden,  email dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: Op dit moment is alleen Digitale scorebord V2 beschikbaar (specificaties)

 

Bestel scorebord

 ** Voor een volledige en goede werking van het telbord met TTapp of DWF is een stabiel Wifi netwerk met internet nodig, bij voorkeur geen gast-netwerk. Alleen 2.4 Ghz netwerken worden ondersteund.